Här kommer ju Djere få så mycket stryk att han kommer se stjärnor. Kan nästan garantera att De Minaur vinner ett av seten med dubbelbreak och då ska handikapplinan på 5,5 var klar.

Djere har precis kommit tillbaka från ett skadeuppehåll, och premiären blev väl inte riktigt vad han hade hoppats. Krajinovic vann med 6-1,6-4 och Djere vaskade inte ens fram en breakboll. Nu tuffar motståndet till sig och även om underlaget är en smula långsammare i Paris jämfört med Basel så ska det extremt mycket till för att serben ska få hål på De Minaur.

Spelade ju final i Basel, De Minaur. Federer blev så klart för tuff men han mosade det mesta som stog ivägen. Kommer få skjuta fram den här matchen tills på onsdag och lär därmed vara hela återhämtad. Slog förresten både Dellien och Fritz med sex games eller mer – nu väntar en enklare uppgift och då räknar jag med liknande siffror.

Djere har en extremt grusspecialist, en av de mest grusspecialiserade spelarna på touren. På en hardcourtranking skulle han inte vara i närheten av topp 100. Han har vunnit tre hardcourtmatcher i år samtliga vinster kom mot andra grusspecialister som Zeballos och Andreozzi. Det är ganska uppenbart att tempot blir för högt för honom på snabba underlag.

Nej, jag öser in polletterna på De Minaur -5,5 games till 1,84 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip