Det är inga gräsgudar de här två, Djere har bara spelat en gräsmatch i karriären och Lorenzi har bara vunnit sex gräsmatcher på 14 år som proffs. Men det är klar fördel Lorenzi i den här matchen ändå. Han fick en gräsmatch i Turkiet förra veckan och har förberett sig i London nästan en hel vecka. Ganska raka motsatsen till Djere som spelade och vann en challenger på grus i Milano igår.

Djere ska alltså ta sig från Milano till London under söndagskvällen och spela grästennis måndag förmiddag. Det ska liksom inte kunna gå. Han kommer inte hinna slå en enda boll innan har går in på banan och med tanke på att han bara har en gräsmatch i karriären...nej tillåt mig tvilva. En riktig drömlottning för Lorenzi.

Delbonis visade för två år sedan hur svårt det är att åka från Milano till Wimbledon där han bara tog sju games över tre set på gräset. Cecchinato gjorde samma sak förra året och tog inte mer än fyra games i sin match. Tror min poäng är tydlig här.
De är väl ungefär lika usla dessa två, men förberedelserna gör Lorenzi till enorm favorit och därför spelar jag -3,5 games till 1,82 hos LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip