Raka set för Djokovic är väldigt troligt i den här matchen. Han har sett oerhört koncentrerad ut och kommer var grymt överlägsen när bollen är i spel mot Kevin Anderson.

Ni som såg hur bra han returnerade mot Isner, ni kan ju i alla fall föreställa er hur det kommer se ut mot Anderson vars serve egentligen inte är i närheten av Isners. Väldigt många bollar kommer komma tillbaka i spel och det lär bli svettigt för Anderson.
Känns som att Djokovic har haft bra koll på Kevin, även efter att han slog igenom som topp 10-spelare. Totalt utskåpning i Wimbledon (där visserligen Anderson var slutkörd efter långköraren med Isner) men historien upprepade sig för bara några veckor sedan i Shanghai.

Totalt har Novak 8-1 mot Anderson varav sex av matcherna har slutat i raka set. Med tanke på hur Anderson sett ut under slutspelet så...nej det blir förmodligen inget set den här gången heller. Han fick en teoretisk WO mot Nishikori samtidigt och matchen mot Thiem såg snarare ut som två challengerspelare än två topp 10-spelare.

2-0 till 1,52 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen blir kvällens spel.

This is the stats tab
This is the post tip