Final i Cincinnati och det blir Federer som återigen får lyfta pokalen. Han är helt enkelt för bra för Djokovic på snabba underlag. För man ska veta att Federer fortfarande är världens bästa hardcourtspelare och det är heller ingen tillfällighet att Djokovic torskat fem finaler här i Cincinnati.

Rent formmässigt är det fördel Federer, han har betydligt mindre tid på banan än Djokovic och har helt enkelt spelat bättre fram till finalen, Djokovic har inte riktigt stått att känna igen har bara täckt sin handikapplina en gång den här veckan. Han har varit illa ute i nästan samtliga matcher och jag kan säga att det krävs en ganska ordentlig höjning från honom om det ska bli någon titel här.

Federer har, som så många gånger förr, växt in i turneringen och spelat bättre och bättre för varje match. Faktum är att han inte blivit breakad under hela veckan och har inte ens fått en breakboll emot sig i de tre senaste matcherna – och då är det ändå Leonardo Mayer, Stan Wawrinka och David Goffin som stått på andra sidan nätet, inga dussinlirare direkt.
23-22 inbördes till Djokovic vilket lär vara en liten morot för Federer, han är nog rätt sugen på att avsluta karriären med en positiv statistik på serben och om jag får sia så kommer det bli 23-23 efter kvällens drabbning.

Mina polletter åker alltså in på Federer till 1,87 hos Bethard

This is the stats tab
This is the post tip