Vågar inte riktigt sia om vem som vinner, men jag kan säga att under 16,5 serveäss i matchen är ett riktigt bra spel till 1,83 hos Bethard .

Om den här matchen går till fem set, ja då är vi nog rätt stekta, men man ska komma ihåg att det är väldigt ovanligt att matcher går hela vägen. Till exempel har det bara hänt en gång mellan dem och de tio senaste matcherna har slutat i raka set, så risken för en lång femsettare är knappast övervägande.

Ska bli lite halvtaskigt väder imorgon i Wimbledon med en del regn och hög luftfuktighet vilket gör att bollen flyger långsammare genom luften, väldigt bra för underspelet. Men om de stänger taket är det å andra sidan en nackdel för spelet, Nadal kommer dock att göra allt i sin värld för att matchen ska spelas utan tak och lär inte ge sig i första taget om domaren och arrangörerna bestämmer sig för att stänga taket.

Det finns en anledning till att det här är två av världens bästa spelare också, de är nämligen båda fruktansvärt bra på att läsa var motståndaren ska placera serven. Tror att båda är väl medvetna om att det är viktigare att få in förstaserven och därmed ett övertag i poängen än att slå ett serveäss direkt. Det vittnar deras inbördes möten om, så här ser nämligen äss-statisken ut under de senaste matcherna, låt oss för rättvisans skull ta de fyra senate mötena på hardcourt eftersom att det är ett Snabbare underlag än grus.

Indian Wells: 4 äss på 2 set
Doha: 7 äss på 2 set
ATP-slutspelet: 7 äss på 2 set
Peking: 7 äss på 2 set

Vad som är signifikativt är att båda ligger runt 70% förstaservar in, vilket indikerar att ingen av dem vill riskera att ge motståndaren andraservar att jobba med.

Enligt mig motsvarar detta spel att det blir fyra eller tre set i matchen och då får man ändå se det som ett kanonlir. Som sagt, under 16,5 serveäss till 1,83 hos Bethard och FastBet som ligger en boll högre än övriga bolag.

This is the stats tab
This is the post tip