Inte vinner väl Djokovic mot Verdasco i raka set? Det har jag i alla fall väldigt svårt att tro. Verdasco kommer ge det chansen, kanske kollapsar han i ett ev. 4:e eller 5:e set men Djokovic är inte så mycket bättre just nu och det är alltid trassligt att möta en vänsterhänt spelare.
Verdasco har trots allt, hör och häpna, 3-1 på Djokovic på grus och Verdasco har bara förlorat i raka set i tre av 14 matcher. Det indikerar om något att spanjoren trivs rätt bra i den här matchupen – dessutom, Djokovic är ljusår iväg från den nivå han höll som världsetta. Han är topp 10, absolut, men Verdasco är inte långt borta från att vara en topp 20-spelare – med andra ord. Det här kan mycket väl bli jämnt.

Så som Djokovic spelar nu också, det kommer passa Verdasco bra. Han kommer få stå och pumpa sina tunga grundslag mot en mur som inte är stabilare än den i Berlin och för mig kan det här mycket väl skrälla till.

+6,5 games till 1,77 hos Bethard är dagens klaraste spel på tennismarknaden. Min absolut enda invändning mot det här spelet är att Verdasco gick in i turneringen med en skada som just nu tycks vara bortblåst och man får ändå utgå från att han är fit.

This is the stats tab
This is the post tip