Det finns två parametrar att ta hänsyn till i den här matchen. Det ena är Djokovics axel som strulande i andra omgången men som enligt kommentatorerna på Europsport är som bortblåst nu. Jag är ingen läkare men känslan är att han är så gott som återställd.

Det andra man ska ta hänsyn till är att Wawrinka var klappusel mot Lorenzi. Det var fan i mig ingenting som fungerande, förutom att han slog ess på varje breakboll. Utöver det: Noll raka forehands satt, han blockade tillbaka nästan alla andraservar och hade en extremt låg förstaservesprocent under de två första seten.

En Wawrinka i kanonform håller jämna steg med Djokovic, men det här håller inte. 21-5 inbördes till Djoko dessutom, helvete vad många gånger de har mötts. Och det kommer krävas en brutal nivåhöjning från Stan för att han ens ska komma nära.

Problemet för Wawrinka är att Djokovic har världens bästa försvar och världens bästa returer. Det betyder att Stan måste hålla det där sjuka trycket i sina slag utan att rucka på säkerheten - som han gjort ett par gånger mot Djoko tidigare.

Serben vinner det här kontrollerat och täcker handikapplinan på -5,5 games till 1.72 hos bet365


This is the stats tab
This is the post tip