Djokovic kommer göra slarvsylta av Zverev.

Är det någon enskild spelare man ska peka ut som varit bäst så här långt under turneringen så är det ju Djokovic. Helt untouchable. Och jag undrar jag, om han inte vinner det här tillslut.

Han ser så där otäkt bra ut. Går på halvfart men än ändå sjukt överlägsen. Nu var ju visserligen Struff helt slutkörd men det kommer Zverev också att vara. Det är inte hälsosamt att spela så mycket som tysken gjort senaste tiden och när motståndet heter Djokovic, då blir man överkörd om man inte är 100%. Förmodligen ordentligt överkörd i minst ett av seten.

Onsdag befaras bli den överlägset kallaste dagen under turneringen. Bara 16 grader, 80% luftfuktighet och ja, riktigt tunga förhållanden. Känner jag Djokovic rätt så har han ingenting emot det. Han har hur mycket krafter kvar som helst, men det här kommer bli tungt för Zverev.

Så... Zverev slog en formtoppad Fognini i åttondelen. Kändes som att Fognini var väldigt mycket bättre första timmen, sen inföll sig en avgrundsdjup svacka. Men den nivån som Zverev visade upp i den här matchen, det ska verkligen inte räcka till mot Djokovic, särskilt inte med tanke på hur många set han nu har i benen.

-6.5 games på serben kan mycket väl sitta även om Zverev skulle flaxa till dig ett set. Utgångsbudet är dock raka set. Spelet finns hos bet365 till odds 1,83.

This is the stats tab
This is the post tip