Från ett klockrent spel på Lu +5,5 games till ett uselt spel på Chung som förlorade emot Donaldson med siffrorna 6:0 6:1. Som pricehunter på hemsidan nämnde kommer han från spel i Asien men det var trots allt kval till en grand slam och jag hade förväntat mig betydligt mer av honom än denna läggmatch. Nog om det, sånt som händer ibland.

Gulbis är förmodligen den formsvagaste spelaren på atp touren för närvarande. 12 matcher har han spelat i år och har endast 1 vinst(!) och det är emot Daniel Gimeno Traver på hardcourt. Visst borde det vända snart men han är alldeles för dålig för tillfället trots att han lyckats plocka set i sina senaste tre matcher. Han har än så länge spelat fyra matcher på grus och förlorat samtliga.

Nu ställs han emot ukrainaren Dolgoplov som slog landsmannen Stakhovsky efter tre set idag. Han spela samt serva väldigt bra och vann hela 83% av sina första servar. Stakhovsky hade endast 2 breakbollar på 14 servegems.

Dolgopolov har spelat 7 mather på grus i år och vunnit 5 av dessa. Bl.a emot Delbonis, Coric och Klizan. Förlusterna har varit emot formstarke Garcia Lopez och Monfils.


Dolgopolov har spelat bra till skillnad från Gulbis. Gulbis är alldeles för dålig för tillfället för att besegra Dolgopolov.

Tar Alexandr Dolgopolov med 6/10 hos Unibet till 1.57. Lycka till vid rygg.

EDITERAD 2015-05-19 21.56:22

This is the stats tab
This is the post tip