Spelmarknaden tror att Andy Murray får problem med James Duckworth och ja, det finns en del som tyder på det. Murray har inte sett fin ut de gånger han gjort comeback, han lever mycket på sitt rörelsemönster och när han då helt plötsligt rör sig som ett kylskåp förlorar han hela liksom fördelen.

Sen har ju Duckworth ett annat försäsongsschema än vanliga spelare. Han deltar nästan alltid i WC-playoffen i mitten av december vilket gör att hans säsong redan är igång. Han har fått fyra matcher i benen i det här klimatet vilket såklart är en stor fördel.

Man måste nästan utgå från att Murray är i dåligt skick, och då kommer Duckworth få mer på sin serve än vad han normalt skulle få mot Murray. Senast de möttes, i US Open, var Murray i ett liknande skick som man kan förvänta sig att han är i nu, då vann britten efter fyra relativt tighta set, i förhållanden som liknar Australien – om än inte lika extrema. Då ska man också ha i baktanke att Duckworth, under US Open, inte att vaknat till efter sin skada.

För sin längd har Duckworth en jättetung serve och i de extrema förhållandena som råder i Australien vid den här tiden på året är det en stor fördel. Men så ska man veta att Murray är en av världens bästa returtagare som, om han är i form, krossar en spelare som Duckworth.

Tror emellertid att det blir tight och att över 20,5 games spricker till 1,70 hos FastBet eller Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip