Vore djupt förvånande om Djokovic inte täcker sin handikapplina mot Dutra Silva. Även om Djokovic inte är i någon kanonform så är han nästan 90 platser framför på rankingen och det är väl egentligen inget snack om att han fortfarande är topp fem i världen.

Det är inte omöjligt att slå honom nu för tiden, vad som krävs är lite tryck i bitarna. Nästan alla som slagit honom i år har bra stryck i slagen och då får han problem att svara upp. Men så vinner han fortfarande matcher på sitt namn. Spelare som Lajovic, Ramos osv har väldigt mycket respekt på en spelare som Djokovic och i det facket kan man även stoppa Dutra Silva.
Och det är knappast så att Dutra Silva har någon kalasform. Torsk mot Quinzi och Gulbis senast, två spelare som inte är mer än OK på challengertouren just nu. Djokovic blir något helt annat.

6-2,6-1,6-2 senast och det verkar vara genomgående när han möter toppspelarna. Mot Nadal har Dutra Silva vunnit sex games på sex set. Han har aldrig täckt sin handikapplina mot någon av topp 10-spelarna och inte heller tagit set. Skulle tro att Dutra Silva är rätt nöjd med att han får vara med i den här turneringen och kan åka hem med en halv miljon kr.

-8,5 är jag rätt säker på att Djokovic täcker till 1,84 hos LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip