Han måste bara studsa tillbaka här, Copil. Har gjort en kanonturnering i Sofia där han torskade en jämn final mot Mirza Basic. Spelade riktigt fin tennis under hela turneringen och är nu rankad klart innanför topp 100 vilket man får unna honom. Copil är en av de ödmjukaste spelarna på touren.

Nu har han båda resa och många matcher i benen när han ställs mot Dzumhur i Rotterdam. Ingen drömuppladdning precis och Dzumhur har ju bevisat sig förut på den här typen av underlag. Han vann både Moskava och St Petersburg i höstas och underlagen där skiljer sig inte jättemycket från Rotterdam som numera är något långsammare än vad det var på Söderlings tid.

Copil får naturligtvis mer på sin serve medan Dzumhur kommer vara överlägsen från baslinjen. Det skiljer trots allt 40 platser mellan dem på rankingen vilket kan tillskrivas Dzumhurs uppväxling på hardcourt under den gångna säsongen.
Tydligen har han gjort slut med sin flickvän, Dzumhur. Hon var nog för bra för honom ändå och han känns så pass egotrippad att något sådant inte bekommer honom på tennisbanan.

Nej, utgångspunkten blir att Dzumhur vinner den här matchen och att Copil får svårt att ladda om efter succen i Sofia. Tar bosniern till 1,57 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip