Det finns ett par saker som gör att jag vill skicka in polletterna till dubbla degen på Marterer mot Dzumhur. Dels för att Dzumhur är lite av en bluff på gräs, det är högre studs och går långsammare i Antalya än vad det gör i andra grästurneringar. Därför gör han bra resultat i Turkiet.

Nu har han också gått långt i den turneringen, Dzumhur, vilket gör att han har en resa till Wimbledon att göra nu i helgen. Det är alltså ingen optimal turnering att gå långt i, inte nog med att det blir en lång resa. Underlaget är mycket Snabbare i Wimbledon. Då är det betydligt bättre att spela Queens eller Eastbourne där underlaget är mer eller mindre identiskt som Wimbledon och man spelar även med samma bollar.

Jag tror att det här passar Marterer bra också. Han servar och slår oerhört hårt och kommer vara svårbruten och i regel har han inga större problem med små råttor som Dzumhur. Ser en matchbild när Marterer håller serven stabilt, även om Dzumhur är bättre ute på banan. Samtidigt kommer det komma mängder av lägen på Dzumhurs andraserve.

Till 2,00 är Marterer ett värdespel, han ska vara favorit i den här matchen. Spelas hos Bethard och FastBet .


This is the stats tab
This is the post tip