Inget snack om saken att Dzumhur slår Pella i St Petersburg. Som han trivs i Ryssland, Dzumhur, och gärna inomhus – två titlar förra året och just de här långsamma inomhusmattorna passar honom perfekt.

Pella vann som underdog i första omgången, men det var inte helt rättvist. Han mötte vitryssen Ivashka och vann efter tre set. Vad som var häpnadsväckande var att Ivashka bara tog fyra av 14 breakbollar, totalkollaps sedan av vitryssen i skiljeset där han tappade serven i fyra raka servegem. Man kan väl lätt säga att han gick på pumpen.

Medan Dzumhur har två titlar på långsamma inomhusbanor har Pella sammanlagt fem matchvinster på ihard. Han underviker dessa turneringar i så länge det är möjligt men så här på hösten har han liksom inget val.

Dzumhur är rankad 37 och har bevisade bra resultat på den här typen av underlag och är titelförsvarare i ATP St Petersburg från förra säsongen. Pella är rankad 58 och relativt oprövad på ihard. Nej, för mig ska Dzumhur vara större favorit än 1,77 i den här matchen, det går liksom inte att säga emot. Spelet finns hos Bethard och FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip