Det är en enorm klasskillnad mellan svenske Elias Ymer och italienaren Lorenzo Musetti, när spelarna ställs mot varandra för första gången någonsin, i ATP Hamburg. Elias är rankad 186:a medan motståndaren är av topp 20 nivå, närmare bestämt plats 18 i världen. Det mesta lutar mot att Musetti vinner mötet enkelt och stort - vilket också blir mitt speltips i matchen.

Elias ska ha beröm för att ha kvalat in i turneringen, efter att ha åkt ut direkt ur ATP Båstad mot Leo Borg. I raka set. Prestationen var ingen vidare och rörelsen på banan inte helt hundra. Däremot har Elias rest sig och besegrat Gakhov och Kovalik, utan att tappa något sätt. En stark prestation, men nu väntar en helt annan typ av motståndare.

För Musetti har överlag en lysande säsong på grus. I Franska Öppna blev det en förlust mot världsettan Carlos Alcaraz, i en turnering där han slog Mikael Ymer, Alexander Shevchenko och Cameron Norrie med stora tal. I Båstad blev det två segrar innan finalisten Casper Ruud blev för svår. Sedan dess har Musetti kunnat ladda om och förberett sig för Hamburg.

Storseger för Musetti?

Spelbolag har Musetti som en given favorit till seger. Helt rätt. I min bok bör inte Elias räcka till för att störa Musetti, som med stor chans vinner detta komfortabelt. Handikapp linan, som är satt på -4,5 games i matchen, bör Musetti klara av att passera.

Mitt spel blir att Musetti täcker handikapp linan på -4,5 games, till 1.83 i odds, hos bet365.
This is the stats tab
This is the post tip