Det är ju inte lite han överskattas här, Nicolas Jarry. Han möter en hardcourtspecialist som spelar på hemmaplan och som nyligen slagit Pouille och spelat jämnt med Ferrer och hängt med Zverev under säsonginledningen.

Man ska inte glömma bort att Ebden är en etablerad hardcourtspelare medan Jarry är stöpt på grus. Visst, Jarry har gjort en del dugliga resultat på hard men inte så att det motiverar att han ska vara favorit på hardcourt mot Ebden.

De är alltså rankade precis bredvid varandra men som sagt, då ska man ha i åtanke att Ebden spelar på hemmaplan och har samlat alla sina poäng på hardcourt medan Jarry har säkert 70% av sina poäng på grus. Förra året gjorde Ebden två bra turneringar i Australien, däribland en challengervinst på hardcourt, så nog kan man kategorisera honom som hemmaspelare.

I slutändan blir det nog små marginaler i den här matchen. Jarry har en jättebra serve som han kommer få bra utdelning på i Sydney men Ebden är den bättre hardcourtspelaren.Oavsett så är det vansinne att sätta argentinaren som favorit här vilket gör att Ebden till 2,05 är ett kanonlir hos Bethard eller FastBet .


This is the stats tab
This is the post tip