Man kan väl utan tvekan säga att Matthew Ebden är en god grässpelare, ett par fina runs senaste veckorna men han har egentligen bara slagit en riktigt bra grässpelare och det var, en för tidpunkten, väldigt formsvag Gilles Muller. När nivån höjs ett hack har han fått stryk.

Och Kohlschreiber innebär just en sådan nivåhöjning. Han är en ruskigt bra grässpelare och är alltid livsfarlig i Halle. Är också en av spelarna som höjer sig ett ordentligt hack på hemmaplan, så...nej Ebden kommer få det väldigt tufft här.
Det går snabbt i Halle, men inte i närheten av hur snabbt det går i vissa andra grästuneringar så man kan väl säga att det här underlaget är lite mer rättvist än i t.ex Stuttgart. Det ska med andra ord gynna den bättre spelaren.

Ebden vann med ganska stora siffror mot Jaziri i första omgången men andra set vad väldigt skakigt för honom och tappar han tiebreaket är jag inte alls säker på att han vinner den matchen. Tycker också att marknaden har haft bra koll på honom genom åren, särskilt på gräs. Det är som att man har stenkoll på hans gräsnivå. Det är ytterst sällan som han förlorar som favorit och ungefär lika sällsynt att han vinner underdog.

Och, som sagt, idag är han klar underdog och det ska till en väldigt dålig dag för Kohlschreiber om han ska förlora detta.
Tar alltså Kohlschreiber rak till 1,60 hos Bethard

This is the stats tab
This is the post tip