Jag vill höja ett varningens finger för Matthew Ebden mot Kohlschreiber i andra omgången av US Open. Han känns inte alls pigg, tysken, och har egentligen inte presterat på snabba underlag på ett par år nu.

Kohlschreiber är enormt formsvag nu också, efter torsken i tredje omgången i Wimbledon har han tre raka förluster mot väldigt mediokert motstånd och fick även problem i första omgången mot landsmannen Hanfmann och ja, Hanfmanns hardcourtmatcher på ATP-nivå går att räkna på en hand.

Inga jätteimponerande matcher i första omgången för någon av dem med andra ord, men det är klart, att Ebden slår 30-rankade Krajinovic väger ju ett hack tyngre än som Kolhi, slog 130-rankade Hanfmann.

Ebden är lite av en grässpecialist och då är de här snabba förhållanden i New York inte så tokiga. Låg studs och bollen flyger snabbt genom luften, det betyder ju också att hans slice stannar lågt och att nätattackerna blir effektiva.

1-1 inbördes, Kohlschreiber vann på det långsamma underlaget (grus) medan Ebden vann på det snabba underlaget (gräs).

Nej, till 2,75 åker polletterna in här. Det kommer att bli en jämn tillställning, så är det bara. Finns till 2,75 hos Bethard och FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip