Det vore väl nästan tjänstefel att inte spela Estrella Burgos mot Tomaz Bellucci i Quito. Det är ju den enda turneringen som Estrella presterat i de senaste fyra året. Utan att kolla upp det, så...visst har han vunnit den här turneringen senaste tre? Jag tror det i alla fall.

Många som följer tennisen vet att det här är en speciell turnering. Den spelas på extremt hög höjd vilket kräver enormt mycket av spelaren och det gör gör även att bollen flyger snabbt genom den tunna luften. Så, generellt är det en bra idé att spela på dem som gjort det bra här i Quito tidigare.

Bellucci är egentligen en bättre spelare. Han kan spela sinnessjukt bra tennis men det tror jag knappast att han kommer göra idag. Har varit skadad sedan US Open, eller egentligen längre han så, han ställde bara upp i US Open för att hämta startpengar. Hans skador sträcker sig från i somras och nu ska han alltså göra comeback i den här mycket speciella turneringen – mot en spelare som vunnit den tre gånger tidigare.

Nu ska man kanske inte skriva av Bellucci helt och hållet. Han var som sagt i final här förra äret men å andra sidan har Estrella Burgos slagit honom i just den här turneringen tre gånger tidigare och totalt har han 4-0 på bellucci.

Nej, jag tror att dominikanen fortfrande har lite tennis i sig på gruset och att han slår en rostig Bellucci till 1,74 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip