Längesen vi vevade in ett överspel. Men nu är det dags i ATP Atalanta. Vi har Reailly Opelka på ena sidan nätet - en lightversion av John Isner. Skillnaden är att Opelka så klart inte servar precis lika bra, men nog snittar han en bra bit över ett ess per servegem.

Underlaget i Atalanta spelas på hardcourt (Deco-Turf II) som är ett av de snabbaste underlagen på touren. Det gynnar såklart holdprocenten, vilket i sin tur gör att överspelet blir intressant.

Opelka, som vann Wimbledon för juniorer 2015, har sex överspel på de sju senaste matcherna och vinner sällan mer än 30% av returpoängen.

Sen har vi också Chris Eubanks som är en Collagespelare på Georgia Tech. Född 1996 och fick ett WC även förra året till den här turneringen. Den gången tog har fyra games av Radek Stepanek, men har garanterat tagit ett stor kliv i utvecklingen i år. Han blev till exempel utnämnd till ACC player of the year oc fick därmed ytterligare ett WC till sin hemmaturnering - där här gången till kvalet där han imponerat stort.

I första omgången slog han Tommy Paul som gjorde rent hus på juniortouren för ett-två år sedan och som är rankad så pass högt som 214. Därefter 101-rankade Thiago Monteiro som visserligen är en renodlad grusspelacialis, men som faktiskt slagit rätt dugliga spelare även på hardcourt.

Så, formstark, det får man ge Eubanks. Han är alltså över två meter lång och har serven som sitt störta vapen. Kan serva i 130 mph och med tanke på att Opelka är en väldigt begränsad returtagare kan jag tänka mig att det blir få servegenombrott i den här matchen.

Grymt viktig match för båda spelarna så vi kan räkna med att ingen viker ner sig i första taget. Över 22,5 games spelas till 1,80 hos WilliamHilll, spelet finns även till 1,72 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip