Spelbolag erbjuder helt jämna odds i det helitalienska mötet mellan Flavio Cobolli och Luca Nardi. Två spelare som gjorde bra ifrån sig i den första omgången för att därefter falla tungt mot. Värst blev fallet för Nardi som i och med storförlusten redan är utslagen ur turneringen. Något som gör att mitt speltips landar på Cobolli - som behöver vinna.

Det blev en rivstart för Cobolli, som tog ett tidigt kommando och vann första setet över Stricker, i den första omgången. Även om Stricker kom tillbaka i andra set tiebreak hade Cobolli kontrollen matchen ut. Spelet var inte lika bra mot förstaseedade Arthur Fils, som vann samtliga tre set. Det är bara att hoppa upp på hästen igen och köra, då Cobolli är tvåan i gruppen - med lika många poäng som Stricker. Skillnaden är att Cobolli har besegrat Stricker.

Skulle Stricker besegra Fils behöver Cobolli vinna över Nardi. Något han redan har gjort en gång i år, i deras enda inbördesmöte i kvalet till ATP Umag på grus. Då skrevs setsiffrorna till 6-1, 7-5. Nardi gjorde det riktigt bra inledningsvis mot Fils, men föll därefter mot Stricker med stora tal. Det blev bara 4 games till Nardi, som gjorde en urusel insats. Då motivationen saknas kan det bli en ny platt match.

Fördel Cobolli?

I och med att Cobolli imponerade så stort inledningsvis medan Nardi saknade allting i formväg sist, bör mötet knappast vara öppet. Motivationen borde fälla avgörandet och då ska Cobolli, som redan har besegrat landsmannen, ses som den klara favoriten till seger.

Mitt spel blir att Cobolli vinner matchen och säkrar sin biljett till slutspelet, till 1.90 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip