I ett helt argentinskt möte ställs Federico Coria mot Francisco Cerundolo. Två spelare som känner varandra riktigt bra ute på planen, då de har mötts många gånger förut. Coria har 3-1 i inbördesmöten på ATP-nivån, men även samma facit på Challenger och Future turneringar innan dess. Då Coria är en tuff motståndare för Cerundolo faller mitt speltips på att han återigen blir svår att besegra.

För två år sedan vann Federico Coria i raka set över Francisco Cerundolo i Båstad. Detta år han har lyckats besegra landsmannen Baez i tre set, i den första omgången och därefter svensken Leo Borg, i två raka set. Spelet har hållit en hög nivå och han har varit säker i sina servegame - samtidigt som han har varit ett ständigt hot i returgamen.

Francisco Cerundolo har breddat sitt spel genom att ta en titel i Eastbourne, på gräs. Han är inte längre bara en grusspecialist utan skicklig på samtliga underlag. I Båstad har han slagit fransmannen Luca Van Assche komfortabelt, som inte direkt bjöd på hårt motstånd. Desto svårare blir det mot Coria - som han inte alls trivs att spela mot.

Coria håller jämna steg?

Nej, någon enkel kamp är inte att vänta mot Coria. Inte denna gång heller, då han har visat prov på utmärkt tennis i Båstad. Cerundolo är en rättvis favorit, med tanke på hans utveckling, men kommer att återigen få det tufft mot Coria.

Mitt spel blir att Coria täcker matchens handikapp lina på +4,5 games, till 1.75 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip