Jag tror inte ens hemmaplan i form av hemlandet Spanien kan hjälpa Feliciano Lopez att gå segrandes ur en duell på ATP-touren. Spanjoren har hunnit bli 41 år när han biter sig fast och kör på vidare. Till denna turnering, ATP Mallorca, har haft fått en wildcard, där Max Purcell står för motståndet. Mitt speltips går helt klart emot Lopez.

Rankad på plats 630 i världen är Lopez, som är helt klart en föredetting. Denna säsong har det blivit fem matcher totalt på ATP-touren. Den första vann han över Eubanks. Därefter har det blivit fyra raka nederlag. Under grässäsongen har det blivit förluster mot Yosuke Watanuki i Stuttgart och Arthur Rinderknech i kvalet till London. En ny tuff match är att vänta mot Purcell.

Efter att ha vunnit 3 stycken Challenger titlar och tagit sig till två finaler på Challenger-touren har säsongen varit minst sagt lyckat för Purcell. Han har klättrat till plats 64 i världen och trivs bra på snabba underlag. Något har visade god prov på förra säsongen redan, då han kvalade in till Wimbledon och spelade en femsetare mot Mannarino.

Ny förstaomgångsförlust för Lopez?

Eftersom Purcell gör en bra säsong väntas han hålla formen uppe även på gräs. Spelbolag har Purcell som en klar favorit till seger. Handikapp linan är lågt satt på -2,5 games i matchen. Något han bör klara av att täcka mot Lopez.

Mitt spel blir att Purcell täcker handikapp linan på -2,5 games, till 1.88 i odds, hos Unibet.
This is the stats tab
This is the post tip