I den första semifinalen i ATP Stuttgart ställs Frances Tiafoe mot kvalspelaren Marton Fucsovics. Spelbolag har världstolvan Tiafoe som en given favorit till seger - även om oddsen är kraftigt på väg ner på ungraren. Anledningen är att Fucsovics, i min bok, har spelat bäst av alla hittills i turneringen. Därför förtjänar han också mitt speltips i semifinalen.

I och med en bra rankning har Tiafoe bara spelat två matcher på väg till semifinalen. Det oförutsägbara Lehecka besegrade han i två raka set. Men det var knappast tal om någon parkpromenad. En stark vändning gjorde Tiafoe mot Musetti därefter. Efter att ha förlorat första setet vann Tiafoe det andra tie-breaket och hade därefter momentum. En ny tuff uppgift väntar mot Fucsovics.

Det är omöjligt att inte imponeras av Fucsovics i denna turnering. Han gled förbi Wessels och Celikbilek i kvalet för att därefter steppa upp och besegra Shapovalov, Wu och Fritz. Imponerande! Serven har varit ett effektivt vapen då nästan nio av tio poäng har vunnit på första serven sist mot Fritz. Att bryta ner Fucsovics kommer att vara svårt. Han är en tuff nöt att knäcka.

Hur långt går Fucsovics?

Eftersom Fucsovics har visat prov på bäst form av alla i turneringen är det svårt att se honom som är given underdog i semifinalen. Då är det också svårt att motstå vinnaroddset, som är en bra bit över dubbla pengar.

Mitt spel blir att Fucsovics vinner matchen och tar sig till finalen i ATP Stuttgart, till hela 2.46 i odds, hos Pinnacle.
This is the stats tab
This is the post tip