Ska egentligen inte säga att Federer överskattas i den här matchen. Det är nog snarare Shapovalov som underskattas en smula. Han gör sin bästa turnering i karriären och då har jag svårt att tro att han lägger sig platt, hur bra Federer än spelar.

I slutändan vinner han väl det här, Federer. Men jag är fullständigt övertygad om att Shapovalov ger honom en match – åtminstone i ett set. Underlaget passar Shapovalov väldigt bra, han har stora svingar vilket gör att han hinner med oavsett om han blir hårt pressad. Man ska väl kanske tillägga att underlaget verkar passa Federer också...egentligen borde det inte göra det men vad ska man säga när han mer eller mindre varit fäckfri i den är turneringen.

Ungtuppar som är på en run gör nästan aldrig dåliga matcher i det här stimmet. Så vi kan utan vidare räkna med att Shapovalov kommer dra sitt strå till stacken, sen får vi se hur bra Federer returnerar. Slår man Anderson med 6-0,6-4 returnerar man uppenbartligen rätt bra, men tidigare i turneringen har det inte varit sådär jätteimponerande.

Över 21,5 games ska sitta till 1,74 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip