Roger Federer ska ju bara slå Alexander Zverev i semifinalen i ATP-slutspelet. Den ena (Federer) har återkommande berättat om hur mycket han har kvar i tanken och hur fräsch han känner sig. Den andre (Zverev) har senaste veckan gnällt ett par gånger om att han är slutkörd och att han tycker att säsongen är för lång.

Det sas att han var skadad efter förnedningen mot Djokovic i andra round robin-matcher i den här turneringen. En sak som är säker är i alla fall att han inte är 100% fit. Ganska skönt för honom att då få en avsågad John Isner i sista matchen där han inte behövde röra sig över huvud taget. Faktum är att trots det var tvugen att rädda en setboll i försa set.

Ingen direkt underlagsfördel för någon av dem så det här smulas helt enkelt ner till vem som är bäst just nu. Ganska smickarande Head to Head för Zverev, han har däremot aldrig stått så lågt som idag och med tanke på motivationsnivån och hur svag han är i stora turneringar så tycker jag att det är omotiverat.

Kan inte säga annat än att Federer blivit bättre för varje match och skillnaden mellan dem ska vara påtaglig idag. Spelar -2,5 games till 1,98 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

This is the stats tab
This is the post tip