Speltips: Ferrer - Molleker

Sport: Tennis
Spelstopp: 2018-07-23 15:30
Land: Tyskland
Liga: ATP Hamburg
Odds: 1.70
Tips: Mol +4,5 games
Första omgången av ATP Hamburg där vi har ett mycket jämnare möte än vad marknaden föreslår mellan veteranen och spanjoren David Ferrer som ska spela mot den tyske wildcard spelaren Rudolf Molleker från Tyskland. Där har marknaden Ferrer som en favorit och vinnaroddset på Ferrer ligger runt strax under 1.40 - vilket är helt fel, i mitt tycke. Förvisso är Molleker fortfarande orutinerad men han är en spelare som krigar om varje poäng, så någon enkel match kommer Ferrer inte att få.

Jag är övertygad om att många som följde ATP Båstad är överens med mig om att Ferrer har passerat sitt bäst-före datum. Jag lägger åt sidan alla förluster på gräs och hard-court på sistone, utan jag menar att till och med på grus så har Ferrer visat rent utsagt usel form. Han har endast två vinster på fem matcher på grus och dessa vinster har också berott mestadels på att motståndarna var dåliga - som senast mot Zdenek Kolar i Båstad. Där var det bara för Ferrer att hålla i bollen så kom misstagen till 100 %, utan överdrift. När han därefter fick möta 19-årige Casper Ruud så gick det genast åt helvete och siffrorna skrevs 5-7, 2-6. Ferrer hade ingenting att komma med i denna match och den tidigare säkerheten som han visade upp är som bortblåst.

Vad är det då som har blivit så mycket sämre hos Ferrer? Serven är under all kritik, returerna är inte alls farliga längre utan i bästa fall får han bara tillbaka bollen i spel, baslinje duellerna förlorar han när motståndarna sätter press på hans backhand - så dessa är några få anledningar till att så många har slagit Ferrer på sistone. Oddsen är därmed inte korrekta när han nu ställs mot en hemmaspelare som har allt att vinna.

Rudolf Molleker är bara 17 år gammal men ändå har han hunnit imponera enormt på grus. Han vann Heilbronn Challenger, där han slog betydligt bättre spelare än vad Ferrer är för tillfället. Sedan spelade han lite gräs, där han vann en match och förlorade två matcher. Därefter återvände han till gruset i Marburg Challenger, där han vann en match och förlorade nästa. Sedan blev det utgång direkt i Braunschweig Challenger och kvalet till ATP Båstad, MEN... de tre senaste förlusterna har kommit i det tredje setet. Molleker är alltså en riktig krigare som kämpar in i det sista, bjuder på så lite som möjligt bara, spelar om varje poäng, så han är typ den spelaren som Ferrer var i början på sin karriär.

Det kommer att bli väldigt svårt för Ferrer att dominera den första och kanske sista inbördes matchen mot bollsnåle Molleker, så jag kan inte tänka mig en lätt vinst för Ferrers del. Att Molleker ska vinna matchen finns en del värde på men mest värde finner jag faktiskt i handikapp linan som ligger på 4,5 (!) games i matchen. Den är alldeles för hög och därmed lägger jag ett spel på Molleker +4,5 Games i match till 1.70 i odds hos LeoVegas.
  Ferrer - Molleker
Spela på Speltips Ferrer - Molleker
rad - 22 Juli 2018 - 20:14
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
malisa - 2018-07-22 23:13

Väldigt dåligt spel till otroligt lågt odds ...

Killen är 17 år och torskar hela tiden ; ska möta grus specialisten med 20 år !! mer erfarenhet , rankad som bäst 5 i världen för inte evigheter sen ...
Om han bara vill så kommer han blåsa av honom från bana på nolltid , sen är fråga vad och hur mkt han vill . Men kallades inte för kamphunden i onödan !

Gammal och långsammare men de är två olika världar om David tar i , jag lovar !

Dåligt spel ,avslag !


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:00  San Jose - Vegas
Ishockey - NHL - 2
2.65
13:30  Ferrer- Pouille
Tennis - ATP Barcelona - Ferrer
1.83
19:00  AIK - Häcken
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.70
19:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.02
19:30  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.93
21:30  Levante - Betis
Fotboll - La Liga - Levante ö 1,5 mål
2.05
08:00  Trophee Hassan II
Golf - Europatouren - Alexander Björk
51.00
19:00  Helsingborg - Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
2.0
19:00  Kalmar FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.90
20:30  Real Sociedad - Villarreal
Fotboll - La Liga - Över 2,5 mål
1.80
21:30  Getafe - Real Madrid
Fotboll - La Liga - BLGM
1.75

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming