bet365 livestreamar matchen.

Det känns helt klart som att David Ferrer har bra skrällchanser mot Andy Murray. Spanjoren är alltid bra i Paris, alltid. Det här underlaget passar honom så fantastiskt bra och att han inte slog John Isner med 6-3,6-4…(istället för 6-3,6-7,6-2) det är bara ett mirakel och inget annat. Nu vann han väldigt kontrollerat tillslut, så det spelar inte så stor roll.

Murray är svårbedömd så här långt. Hans match mot Goffin säger mig ingenting, eller det jag såg av Andy var inte särskilt imponerande, men han vann trots allt med 6-1,6-0 eller nått sånt. Därefter blev han ruskigt pressad av Gasquet, vilket kanske inte är så konstigt, fransmannen har varit jättebra senaste veckorna och har för vana att spela jämnt med Andy.

Jag tycker generellt att det skiljer mindre och mindre mellan Murray och Ferrer för varje säsong som går. För fyra år sedan hade förmodligen Andy stått i 1,20. Nu finns han till runt 1,50 och det är ändå lite snålt.

Man kan vrida och vända på statistik hur man vill. Murray har vunnit 4 av de 5 senaste - David Ferrer har tagit set i 8 av de 9 senaste. 12 av de 13 senaste matcherna har slutat med minst 22 games. Och så vidare…

Men känslan är ändå att Ferrer har en bra skrällchans här, jag vill tro att han vinner mer än var tredje gång. Tyckte att han gjorde en väldigt solid insats mot Isner och Andy å andra sidan tappade bitvis koncentrationen i sin kvartsfinal.

Den här matchen kommer bara att handla om säkerhet och passivitet. Alltså, den som är säkrast och inte blir för passiv kommer att dra längsta strået.

Min bedömning är ändå att Ferrer kommer att hänga med bra. Jag spelar honom +3,5 games till 1,90 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip