Tenniscirkusen går vidare till Ohio, där vi har en 1000 poäng turnering i Cincinnati. Med största sannolikhet är detta också en avskedsturné för spanjoren David Ferrer. Den stora frågan är hur många fler segrar han lyckas ta innan han lägger racketen på hyllan. Jag har väldigt svårt för att tro att det blir många alls, med tanke på att han åker ut mot allt och alla direkt nuförtiden.

I den första omgången möter Ferrer nämligen fransmannen Paire, som Ferrer förvisso har 3-0 inbördes mot, men dessa segrar har kommit under åren 2011 och 2012. År 2018 har Ferrer redan 15 förluster, med nästan halva säsongen kvar. Det är inte mycket som stämmer i Ferrers spel i dagsläget. Förvisso är Ferrer fortfarande den krigaren han alltid har varit på banan, men det slarvas till höger och vänster. Hans serve och backhand har blivit ännu sämre och han gör massvis av misstag även i det offensiva spelet med sin forehand. Detta har resulterat i endast en seger på de sex senaste matcherna (alltså, på fem turneringar totalt).

Grejer är att Ferrer förlorar mot spelare även utanför topp 100 som Bradley Klahn, Rudolf Molleker och Casper Ruud. Dessa är Ferrers tre senaste förluster där Ferrer endast har vunnit ett set totalt i dessa tre matcher. Nu möter Ferrer en spelare som är på väg tillbaka och rankad 55:a i världen, vilket innebär en ännu tuffare utmaning för spanjoren.

Benoit Paires formsvacka bröts i Toronto när han besegrade Jared Donaldson komfortabelt med 6-3 6-4. Där gjorde Paire en stabil insats och tog en viktig seger för att få självförtroendet tillbaka - för spelet har han ju redan. Dessvärre blev världsettan Nadal för svår i nästa omgång, fast även där spelade Paire helt okej i 2-6, 3-6 förlusten. Han servade toppen och slog hårt med sin forehand, som kommer att skapa stora problem för Ferrer - som mest kommer att få försvara sig.

Då Paire i nuläget är bättre på alla slag än vad Ferrer är och dessutom på väg tillbaka till en grym form igen - till skillnad från Ferrer som spelar allt sämre för varje match, tyvärr - så ska Paire vara en solklar favorit och vinna minst två av tre möten, med dessa förutsättningar. Då marknaden, som håller på och sjunker på Paire kraftigt, fortfarande erbjuder 1.74 i odds finner jag ett stort värde och lägger ett spel på en rak Paire seger hos FastBet eller Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip