bet365 livestreamar matchen.

Ibland måste man sätta ner foten, och så får det bli här. Fognini är nämligen är en sån fruktansvärt mycket bättre spelare än Radu Albot och som jag säkert skrivit tidigare: när ATP-säsongen går in i ett nytt skede – den här gången USA-swingen – så blir det som ett nytt kapitel för många formsvaga spelare.

Fognini är en sådan, formsvag alltså. Men förutsättningarna i Indian Wells borde passa honom mycket bätter än Albot. Den höga studsen, fördelen en bra toppspin ger... nej det känns som handen i handsken för Fognini. Och som underdog mot en spelare som han normalt bollar gris med, det måste man bara prova.

Orosmolnet är så klart att han återigen dyker upp oinspirerad och tankar iväg den här matchen, så spelet blir ganska polariserat. Antingen vill han vinna och gör det, eller så är han inte sugen och ställer ut skorna.

1-0 inbördes från en match som spelades på hardcourt så sent som i Peking 2018, alltså mindre än fem månder sedan. Fognini vann efter tre set men vad som är uppseendeväckande är att han då stog i ca 1,25 att vinna matchen. Idag: 2,10 hos FastBet eller Bethard så det vore tjänstefel att inte kasta in en näve polletter.

This is the stats tab
This is the post tip