Fognini vann sin öppningsmatch i raka set mot Renzo Olivo. Det är kanske inget man höjer ögonbrynen över. Olivo var uppenbart sliten efter en semifinal i Hamburg, Att han var sliten såg man redan i första omgången här i Umag där han hade förtvivlat svårt mot 200-rankade challengerspelaren Andre Ghem.

Så, man kan helt enkelt ta Foginis vinst med en nypa salt. Han har en hel del att besvisa innan man kan räkna med honom på riktigt. Egentligen har han varit en stor besvikelse sedan giftemålet - kanske längre än så. Det verkar som att han inte har fokus på rätt saker och när det gäller Fabio, då måste fokuset vara 100% annars blir det pannkaka direkt.

Ni som föjt mina spel här vet att jag tror rätt hårt på Dzumhur. Han har tagit ett jättekliv i utvecklingen i år. Det är verkligen jättestarkt att han slår Istomin och Kudla på gräset och följer upp det med att spöa Almagro och Fabbiano på gruset i Umag.

Dzumhur är jobbig att möta också. Fognini måste slå igenom honom och det är inte det lättaste. Han är förmodligen en av de snabbaste spelarna på touren och otroligt bollsäker. Inga egentliga vapen, men mot Fognini behövs det knappast. Spelar Italienaren på toppnivå vinner han oavsett, men chansen att han inte gör det är betydligt större.

Dzumhur returnerar oerhört bra just nu. I hans två tidagare matcher i den här tureringen har han vunnit 42% respektive 49% av poängen i motståndarens serve. Det är galet mycket även för att vara på grus. Och Fognini är ju knappst känd för att vara stabil i sina egna servegem.

Fognini vann deras enda möte med 7-5,6-3 och den matchen spelades faktiskt i Umag för exakt ett år sedan. Bosnienern har dock blivit bra mycket bättre samtidigt som Fognini blivit sämre. Han har riktigt bra stöd på läktarn här också, Dzumhur.

Så, vi vet att Dzumhur är formstark samtidigt som Fognini fortfarande är formmässigt frågetecken. Luktar skräll, men jag går med +3,5 games och +1,5 set till 1,85 respektive 1,65 hos Nordicbet .

This is the stats tab
This is the post tip