Känner mig bekväm med att Pouille slår Fognini i Shanghai. Efter en liten dipp efter sommaren har han gjort två fruktansvärt bra matcher, kanske hans två bästa i år. Först borde han vunnit mot Nadal i Peking där spanjoren räddade en matchboll som Pouille normalt vinner 9 av 10 gånger. Därefter en demoliering av Medvedev. Två break har han släppt på dessa matcher och även om Fognini är en duktig spelare, han är trots allt en grusspecialist som emellanåt ger blanka fan i harcourtmatcher. Han slog en enormt formsvag Verdasco i tre set i sin första match och nja.. han är helt enkelt inte lika bra som Pouille på det här underlaget.

1-1 i matcher mellan dem och inte helt oväntat vann Fognini på grus och Pouille på harcourt. Pouille får ut väldigt mycket mer av sin serve på hardcourt jämfört med Fogini och det är mycket troligt att matchen avgörs just där, men man ska också veta att Pouille returnerade väldigt bra mot Medvedev.

Sen ska man veta att Fognini inte har några större resutlat från Shanghai. Han bara tagit sig förbi andra omgången en gång sedan 2009, generellt sett så trivs han bättre på långsammare hardcourtbanor. Just Shanghai är väldigt snabb vilket alltså missgynnar honom.

Nej, lite för mycket pekar på att Pouille har en uppåtgående trend och vinner det här till 1,67 hos Bethard

This is the stats tab
This is the post tip