Tycker att det är fullt rimligt att anta att Querrey slår Fognini i Shanghai. Den rimligheten grundar i sig Fogninis oförmåga att koncentrera sig mot storservare.

Han har negativ h2h mot 4 av 5 storservare:

0-1 mot Opelka
2-3 mot Isner (varav Fogninis vinster kommit i uppvisningsmatcher)
1-3 mot Raonic
0-1 mot Karlovic
1-0 mot Qurrey

Och det är som sagt inte så konstigt. Fognini har enorma nivåskillnader i sina matcher. Han kan emellanåt vara oåtkomligt för spelare som Nadal och Djokovic men kan också tappa set mot amatörer. Problemet när han möter storservare är att även om han spelar på sin högstnivå så är det långt ifrån säkert att han bryter, medan storservarna i regel bryter Fognini när han tappar huvudet.

Kan bli en frustrerande matchbild det här med Querrey som forsätter att bomba in ess på det här snabba underlaget. Querrey slog förresten både Roberto Bautista Agut och Diego Schwartzman i Peking – två spelare som kan liknas med Fognini.

Masters 1000-turnering det här, dessvärre tror jag inte att det gör någon skillnad för Fognini. Den här matchen är inte viktigare än någon annan och som jag skrev tidigare under veckan – Fognini har inte speciellt bra resutlat från Asien.
Jag tycker att själva edgen i den här spelet är att Fognini lätt blir uppretat och uppgiven mot storservare.

Querrey till 1,91 hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet är spelet i första omgången här.

This is the stats tab
This is the post tip