Till Indian Wells Masters har Fabio Fognini fått ett wild-card där han ställs mot Bernabe Zapata Miralles. Två spelare utanför topp 100 på ATP-rankningen. Fognini är den klart mer meriterade av dem, som dessutom har fått en bättre start på året. Här är mitt speltips!

Med 9 stycken ATP-titlar har 36-årige italienaren välkomnats med öppna armar till denna turnering - där han har gjort goda resultat tidigare. På sistone har Fognini dock hållit till för det mesta på Challenger nivån, där han ändå har tagit några skalper på detta hard-court underlag. Sist blev det en jämn kamp i kvalet till Doha där Damir Dzumhur från Bosnien blev för svår. Men Fognini visade prov på fin tennis.

Något Zapata Miralles inte alls har gjort i år. Spanjoren är en utpräglad grusspecialist, som inte allt trivs på några andra underlag. Ändå blev det en seger i kvalet, i början av säsongen, i Adelaide. Därefter har det endast noterats förluster på det snabba underlaget. Men även på grus har det blivit tidiga exit. Tre gånger om har han åkt ut direkt - i Buenos Aires, Rio de Janeiro och Santiago, med klara siffror oftast.

Drar Fognini det längsta strået?

Då Fognini har både mer rutin och trivs betydligt bättre på detta underlag är han en rättvis favorit hos spelbolagen. Att Zapata Miralles är helt iskall, även på grus, vittnar om en rejäl formsvacka. Därmed är det svårt att förutspå något annat än en seger till publikfavoriten Fognini. Det är knappast en överraskning om den segern också skrivs med stora tal.

Mitt spel blir att Fognini täcker handikapp linan på -2,5 games, till 1.80 i odds, hos Unibet .
This is the stats tab
This is the post tip