Det här kommer Copil att vinna. Han servar så fruktansvärt bra och inomhus är han ett hack bättre än Fritz, så är det bara. Skickade in 21 ett och 0 dubbelfel mot Cilic i åttondelen och vann 90% av sina förstaservar, då kan jag meddela att Cilic är en klart bättre returtagare än Fritz.

Fritz har fastnat lite i utvecklningen senaste året, spåddes en topp 10-framtid men det har nog de flesta insett inte kommer hända. Han kommer harva runt 50-strecket i resten av sitt liv. Som inomhusspelare betraktad är han inte särskilt bra heller, har en final på ATP-touren i Memphis för två år sedan där motståndet mer eller mindre var på challengernivå.

Det kommer såklart bli jämna setsiffror, båda har serven som främsta vapen och båda har stora luckor i returspelet, men med allt sammantaget så är Copil en stabilare inomhusspelare och har oslagbar form. Fritz matcher kan man liksom inte säga så mycket om, mött två spelare som inte ens är topp 150 på det här underlaget, så det här blir hans första riktigt test.

Uppenbart att Fritz presterar bra mycket bättre inom USA:s gränser samtidigt som Copil är erkänt bra inomhus i Europa.

Som sagt, 1,91 på Copil är en kanonlir hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip