Tar ett handikapp på Marton Fucsovic mot en uttömd Aljaz Bedene. Britten, eller slovenen eller vad han nu är har spelat 17 matcher på lite mer än 20 dagar. Den streaken kommer garanterat stå sig som den längsta matchserien under året, och även om han är en dedikerad spelare som uppträder väldigt koncentrerat så... det kommer bli tufft för honom att ladda om.

Fick storstryk av Pouille i finalen i Budapest. Kalla in trainern efter 4-5 games i första set p.g.a blåsor på fingrarna. Det vet vi ju att Nadal också hade under en period för ett par år sedan och det är inte särskilt mysigt att spela med.

Jag tror att vi ganska säkert kan säga att Bedene kommer hålla en lägre nivå i den här matchen än vad han hade i Budapest. Både på grund av att han lär vara sliten (uppenbarligen) men också att mentalt ladda om.

Marton Fucsovics är inte heller någon rolig spelare att möta i första omgången. Han har en riktigt fin ”gömd” form där han pressat både Paire och Verdasco senaste veckorna - två spelare som håller liknande nivå som Bedene på grus. Fick med sig ett wildcard tack vara något sponsoravtal och lär ha en väldigt mycket högre motivationsnivå än Bedene i den här matchen.

Tror att det blir jämnare än vad oddsen indikerar så plockar handikappspelet på +4,5 games till 1,72 hos Leo Vegas. Det här spelet ska vara riktigt fint.

This is the stats tab
This is the post tip