Drömläge för Marton Fucsovic i ATP Sofia. Han ställs nämligen mot Andreas Seppi som för all del varit jättebra så här långt i år. Men nu måste han ha flängt runt lite för mycket. I helgen spelade han Davis Cup i Indien, på gräs dessutom. Nu hardcourt inomhus som visserligen inte är den största omställningen men Fucsovic ställde inte upp för Ungern i Daviscup utan kommer fräsch till Sofia.

Seppi är rankad 10 platser högre än Marton. Det är absolut ingenting. För en månad sedan var de helt jämna på rankingen. Men inför den här matchen är förutsättningarna klart på Fucsovics sida. Hans förberedelser måste vara bättre.
Normalt sett skiljer det, som ni förstår, nästan ingenting mellan dem. 1-1 inbördes, båda matcherna på hardcourt under 2018.

Seppi har ju familj och hela den biten och planerar sitt spelande rätt noggrant. Förra året spelade han bara fyra turneringar back-2-back på olika kontinenter. Han förlorade direkt i tre av dessa turneringar. Dessutom brukar han vilja spela challengerturneringen i Bergamo – enda stället i världens han är omåttligt populär, men om han ska kunna spela den krävs det att han förlorar tidigt i Sofia. Mycket ritkigt håller också Bergamo på två wildcards.

Nej, jag tycker att rätt mycket tyder på att Seppi kommer förlora den här matchen och 2,00 på Fucsovic hos FastBet eller Bethard är spelet.

This is the stats tab
This is the post tip