Två tennisspelare som känner varandra bra på touren och banan är Grigor Dimitrov och Daniil Medvedev. För nionde gången ställs spelarna mot varandra, denna går i ATP Masters i Paris. Som världstrea är Medvedev en given favorit till seger. Men Dimitrov är i fin form. Någon enkel match blir det inte. Jag har hittat ett intressant speltips till dubbla pengar i odds.

Så sent som i förra veckan möttes spelarna i ATP Wien. Dimitrov vann det första setet innan Medvedev hittade tillbaka och vände tillställningen. Men det var ett jämt och tufft möte, där Dimitrov fortsatte visa prov på sin toppform. Han har varit extremt svårslagen, egentligen sedan US Open. I Shanghai tog han sig till en semifinal, där bland andra Carlos Alcaraz besegrades på vägen.

Det som kan göra Dimitrov extra farlig är att han redan har en match i benen. I den första omgången besegrades Lorenzo Musetti med 2-1 i set. Medvedev har stått över, på grund av rankningen, vilket behövdes då ryssen i söndags spelade en final mot Jannik Sinner. Det blev en förlust i tre set och en lång turnering överlag. I tre av fem matcher förlorade Medvedev minst ett set. Lättare blir det inte heller mot Dimitrov.

Dimitrov i toppslag?

Under hösten har det blivit en rejäl uppryckning för Dimitrov, med massvis av vinster både mot stora och mindre namn. Högsta nivån är brutal och när han är där så kan han utmana även en världsspelare som Medvedev. Speciellt då Medvedev börjar känna av den långa säsongen och segrarna inte skrivs med stora tal.

Mitt spel blir att Dimitrov vinner minst ett set mot Medvedev, till 2.00 i odds, hos Unibet .
This is the stats tab
This is the post tip