Förra året denna tiden & i samma turnering såg jag en intressant match nämligen den mellan Garin-Chardy, den vid tillfället blott 16-åriga chilenaren charmade mig och många andra den dagen då han tog set av Chardy och visa stundtals upp ett spel av hög kvalitet. Jag tänkte då för mig själv, "den där killen kommer bli riktigt bra"....."kan det där vara den nästa gruskungen" osv. Hur som helst så lyckades väl inte Garin nå några direkta framgångar på senior nivå under resterande 2013 men det kan man ju inte direkt begära heller. Dock så vann han Junior Franska Öppna överlägset och räkna med att se den här killen trampa på det röda gruset på Roland Garros i många år framöver.

Så nu är det alltså dags för årets upplaga av ATP-turneringen i vackra Vina del Mar och vilka ställs då emot varandra i första omg, jo just det.
Med största sannolikhet bör chilenaren vara ytterligare bättre i år nu som 17-åring och med fler matcher på seniornivå innanför bältet.
En sak man ofta kan se väldigt tydligt är hur spelare rent generellt ofta höjer sig ett snäpp på hemmaplan medans Sydamerikaner verkar höja sig minst två snäpp och chilenare typ tre snäpp:)
Chardy är en stabil & etablerad ATP-spelare som så klart blir en svår nöt att knäcka men jag känner mig säker på att Garin kommer kämpa sig till ett flertal game och förmodligen göra matchen riktigt jämn och spännande. Chardy leder inbördes möten med 1-0 efter vinst med 2-1 i set i 2:a omg i samma turnering förra året. Finns ju flera tänkbara spel när man är inne på scenariot som jag är men valde till slut över 20.5 game i matchen. Då bet365 ej i skrivande stund erbjuder dessa odds så lägger jag ut Unibets odds ist.
Spelet blir alltså 6/10 units på över 20.5 game i matchen Garin-Chardy till oddset 1.82

This is the stats tab
This is the post tip