Jättefint läge att spela på Juame Munar i Sao Paulo mot Christian Garin. Den sistnämnde vann deras enda möte på challengertouren efter två jämna set. Den gången var oddsen väldigt liknande dagens odds. Munar stog i runt 1,80 men den stora skillnaden är ju att spanjoren slagit igenom med buller och bång sedan dess.

Han gör ju inte alltid sitt bästa för att bli omtyckt, Munar, och den inställningen är egentligen inte så tokig. Han spelar bara för sig själv och för sina egna resultat. Är ju skolad av Nadal och jag kan tänka mig att han har samma vinnarskalle.

Munar har förlorat mot Auger Aliassime, Pella och Delbonis på grus i år och slagit Chechhinato, Mayer och Fognini och det är väl ungefär på den nivån jag vill sätta honom nu. Riktigt bra grusspelare med andra ord och ett klart hack bättre grundnivå än Garin.

Garin avslutade 2018 sjukt starkt på challengertouren vilket gjort att han har en något för hög ranking som inte riktigt speglar hans nivå. Det är uppenbart att han är ett av de absolut svagaste korten på ATP-nivå.

Jag säger klart värde på Munar till 1,71 hos FastBet eller Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip