I min värld är det uppdukat för Basilashvili här. Han kan göra så sjukt fina matcher, men har väl kanske inte psyket med sig alla gånger. Just nu rankad precis utanför topp 100, men är bra mycket bättre än så. Möter alltså Goffin och det ska kanske inte passa honom som handen i handsken direkt. Basilashvili har ganska stora förberedelser och behöver tid på sig, det får man tyvärr sällan av Goffin.

Men det finns en hel del som talar för honom också. Goffin kan mycket väl vara sliten efter OS. Ärligt talat så gjorde han nog inte mer än en bra match. Höll på att tappa dubbelbreak mot tourens just nu sämsta spelare: Groth. Dessutom var väl inte insatsen mot Bellucci något att hoppa jämfota över.

Han är en duktig returtagre också, Nikoloz, och jag räknar nästan med att det här blir en breakfest även om underlaget är snabbt. Goffin har inte varit solid i sina servegem senaste veckorna och Basilashvili har bara blivit breakad en gång i kvalet.
Som alltid är det ju också en bra idé att gå med kvalspelare. De är inspelade på underlaget och har några sköna matcher i benen. Därmed vet vi ungefär var Nikoloz står.

Tror helt klart att Niko kan häng med här och täcka linan på +5,5 till 1,87 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip