Tycker inte att det finns någonting som tyder på att Fabio Fognini kommer att ge allt här i Gstaad. Hans matchfacit är brutalt dåligt i 250-turneringar och det beror naturligtvis på motivation. Och det är inte så att hans motivation är vansinnigt mycket högre nu när han har en tre månaders baby hemma och har ytterliga en på g om nån månad.

Sen brukar ju inte Fognini vara jättenöjd när det går för fort. Han vill ha så långsamma banor som möjligt men Gstaad är som sagt väldigt snabb vilket utan tvekan gynnar Gombos i den här matchen. Nu är inte Gombos någon grusspecialist men det finns en anledning till att spelare som Lopez och Brown ställer upp här. Det beror på att underlaget liknar hardcourt mer än grus.
Och det är inte så att Fognini varit bra efter Wimbledon. Två klart underkända matcher i Umag – en turnering som passar honom bättre än Gstaad. Det här är faktiskt första gången som han spelar i Gstaad och som sagt, det är speciella förhållanden som man bör anpassa sig till.

Nej jag tror inte att Fognini är supermotiverad här och lär inte köra över Gombos. Kan tänka mig att slovaken hänger med i minst ett set och täcker överspelet på 20,5 games till 1,91 hos Bwin

This is the stats tab
This is the post tip