Känner mig rätt övertygad om att Goffin bollar ut Sam Groth rätt ordentligt. Groth är anskrämlig just nu. Helt under isen verkligen. Han förlorat fyra raka matcher mot spelare som han i högform ska slå rätt enkelt. Goffin blir något helt annat. Han är en av tourens bästa returtagare och ute på banan kommer han vinna sjukt många poäng. Så länge han får över returerna kommer Groth få enorma problem.

Spelade emot Groth när han mötte Donaldson i Atlanta och det var uppenbart att australiensaren är fruktansvärt formsvag. Han var alltså anskrämlig från baslinjen, otajmnad i nätspelet och servar inte alls lika bra som han kan.

Goffin å andra sidan har bara åkte på förluster mot det absoluta toppskiktet senaste månaderna. Han var svinbra i Wimbledon och åkte på en knapp förlust mot Monfils i Toronto - då ska man veta att Monfils är i sitt livs form. Inget snack om den saken.
Var inne på vilken fantastisk returtagare Goffin är. I de senaste turneringarna har han i snitt vunnit ca 40% av poängen i motståndarens serve. Det begriper alla att det är enormt mycket och han behöver förmodligen inte ens vinna 30% mot Groth för att det här spelet ska sitta. Känns inte jättetroligt att australiensaren får hål på Goffin, men gissar på att han själv blir breakad 3-4 gånger.

Tror alltså på envägstrafik här och spelar Goffin -4,5 games till 1,75 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip