Spelbolag har Hubert Hurkacz som en megafavorit i mötet mot James Duckworth, när spelarna drabbas samman i den andra omgången av ATP Halle. En motståndare som polacken har 1-0 i inbördesmöten mot. Det är en klasskillnad mellan spelarna. Här är mitt speltips i bataljen.

Med en fantastisk serve och starka första slag är Hurkacz oerhört svår att bryta ner. På samtliga underlag, för att inte tala om gräs. Efter utgången i Franska Öppna har han ställs siktet mot Wimbledon, där förberedelser är viktiga. I första omgången besegrades Flavio Cobolli med 7-5, 7-6. Ett imponerande tie-break där Hurkacz knöt säcken utan krångel.

Under tiden har Duckworth spelat mycket på gräs. Först i Stuttgart där han kvala in och tog sig till en kvartsfinal - där Matteo Berrettini blev för svår. Även i Halle har Duckworth tagit sig till huvudturneringen genom kvalet och sedan besegrat Joao Fonseca med siffrorna 6-4, två gånger om. Något stentufft motstånd har han inte stött på, först nu.

Hit med inte längre!

Även om Duckworth har gjort det bra mot lättare motstånd så väger han för lätt mot en topp 10 världsstjärna. Med sin hårda serve och hårda slag lutar det mesta mot en ny 2-0 seger för världsnian.

Mina pengar läggs på att Hurkacz vinner matchen i raka set, till 1.77 i odds, hos Pinnacle

This is the stats tab
This is the post tip