Någon parkpromenad är inte att räkna med för Holger Rune som ställs mot Thiago Seyboth Wild. Spelbolagen har dansken som en på tok för stor favorit i matchen, med tanke på att den tidigare världsfyran har halkat ner på plats 15 på ranknigen - i och med uteblivna resultat. Dessutom är motståndet tufft. Här är mitt speltips i bataljen.

Prestationerna hittills har varit ömsom vin, ömsom vatten för Rune, som många gånger har åkt ut tidigt i turneringar. Så var fallet i The Queen's Club då det blev exit direkt mot Jordan Thompson. I Wimbledon väntade Soon-Woo Kwon, som inte bjöd på någon fajt alls. Däremot väntar en betydligt tuffare duell härnäst.

Seyboth Wild har gjort fina insatser på gräs. I Eastbourne besegrades James McCabe i raka set innan Taylor Fritz blev för svår. Men i denna Grand Slam har brassen vänt ett 0-2 underläge mot britten Paul Jubb, som spelade lysande i inför-turneringar och fick ett wildcard. Den segern lär stärka självförtroendet enormt.

Ingen favorit att hålla i handen!

Någon vidare statistik finns inte hos Rune, när det kommer till det gröna underlaget. Det är en sak att han är favor i mötet, men att han ska på nytt vinna i tre raka set är inte 50-50. Något som spelbolag antyder. Seyboth Wild har en stor möjlighet att återigen utmana om en eller flera setsegrar.

Mina pengar läggs på att Seyboth Wild vinner minst ett set i matchen, till 1.92 i odds, hos Bethard

This is the stats tab
This is the post tip