Det väntas bli en parkpromenad för Stefanos Tsitsipas när han inför Wimbledon värmer upp i ATP Halle, med ett första möte mot Henri Squire. En motståndare som har fått wild-card till turneringen och som i år har spelat mycket tennis. Här är mitt speltips i den första omgången.

Som tysk har Squire bjudits in till huvudturneringen, i hopp om att göra fina prestationer. Han är rankad som bäst just nu, på plats 178. Säsongen har varit lång med massvis av turneringar. Totalt har det blivit 31 segrar och 19 förluster. På gräs blev det torsk sist då Yannick Hanfmann gick segrandes ur den första duellen i ATP Stuttgart, med siffrorna 6-3 två gånger om.

Liknande, om inte större, siffror kan det mycket väl bli mot Tsitsipas, som är fantastisk på samtliga underlag. Efter att ha halkat utanför topp 10 kommer greken att vara angelägen om att ta sig tillbaka. Världsstjärnan gjorde en stark insats i Franska Öppna, där segraren Carlos Alcaraz blev för svår i kvartsfinalen. Innan dess var spelet lysande mot Fucsovics, Altmaier, Zhang och Arnaldi.

Storseger för Tsitsipas?

Då Squire ännu inte har visat prov på bra tennis på det gröna underlaget väntas Tsitsipas ta sig vidare, utan krångel. Med tanke på att världselvan är fantastisk på att returnera bör inte en låg handikapp lina vara något bekymmer att täcka.

Mina pengar läggs på att Tsitsipas täcker handikapp linan på -3,5 games i matchen, till 1.74 i odds, hos Pinnacle .

This is the stats tab
This is the post tip