Tror att det är fördelaktigt för Tommy Haas att det här är andra omgången i Rom och inte en semifinal till exempel. Nu tror jag inte att Haas är tillräckligt vass för att ta sig så långt i en Mastersturnering men nu borde i alla fall kroppen vara fräsch. Och det är viktigt, åtminstone när det gäller en 39-årig gubbe.

Man ser att han fortfarande har lite tennis kvar i sig, Haas. Och är det någon gång han ska streta emot Raonic så är det väl på ett långsamt grusunderlag. Det finns såklart en risk i att Haas står och slicar sin backhand i oändlighet så att han Raonic får styra spelet med sin in-side-out-forehand, men lyckas han bara få fast Raonic på backhandsidan så är han vassare, inget snack.

Nu tror jag att det med säkerthet räcker att Haas får med sig fem games i ett av seten. Man får tänka på att det är en liten omställning för Milos att komma från Madrid till Rom, betydligt långsammare här och man får ändå säga att han fått problem i åtminstone hälften av sina matcher på grus i år. Om Milos ska vinna och matchen sluta under 20,5 games så måste han spela riktigt bra, kanadensaren.

Rätt sjukt faktiskt, att Raonic som mest bara vunnit 38% av returpoängen i någon grusmatch i år. Det är inte jättemycket. I sin vinstmatch mot Troicki vann han med 6-2,6-3 men ändå vann han bara 14 poäng i Troickis serve. Ett gott tecken på att serben är en stor nöt.

Tror att tysken han streta emot här och spelar över 20,5 games till 1,74 hos Leo Vegas

This is the stats tab
This is the post tip