ATP Rotterdam har traditionellt haft ett väldigt snabbt underlag, men sedan förra året är det en långsammare inomhusbanorna. Vem som gynnas av det mellan Hanescu och Stakhovsky vet jag inte. Jag tycker att Stakhovsky ska vara 65% favorit på alla underlag utom grus mot Hanescu.

Det skulle i så fall motsvara odds mellan 1,50-1,60. Precis där var han också satt i förra mötet bara för några veckor sedan. Den matchen spelades förresten också inomhus och Stakhovsky vann kontrollerat efter fyra set.

Hanescu är en grusspelare för mig. Han är lång men med en ganska mjäkig serve för sin längd. Han har fyra raka förluster i ryggen mot Raonic, Stakhovsky (dagens motståndare) Marchenko och Golubev. Inget som skrämmer jättemycket.

Hanescu har 10-23 inomhus sedan 2010 och sammanlagt 31-60 på snabba underlag. Nu är visserligen den här mattan rätt trög, men jag tycker ändå att Stakhovsky ska slå Hanescu rätt ofta med dagens förutsättningar.

Stakhovsky åkte på smörj mot Kuznetsov i Zagreb, ett riktigt streck i räkningen och det ligger garanterat till grund för det höga oddset på ukrainaren.
Mår han bara bra så ska Hanescu bli en mumsbit.

bet365 erbjuder 1,72 och då trycker vi till.


EDITERAD 2014-02-08 22.51:48

This is the stats tab
This is the post tip