Jag tror att Herbert blir mycket svårbruten i Marseille - trots att returmästaren Gilles Simon står på andra sidan. Han har gått helt ren i kvalen: utan att tappa set, utan att han blivit bruten och faktiskt utan att ens behöva rädda en breakboll.

Det har väl visserligen inte varit några världsstjärnor till motstånd i kvalet, men Herbert är generellt väldigt duktig inomhus och särskilt på hemmaplan.

Simon är ju även han väldigt vass inomhus. Bollstudsen kommer många gånger i perfekt höjd, men det är oundvikligt för honom att inte bli bruten. Herbert har tillräckligt bra tryck i bössan för att kunna straffa Simons andraservar.

Sen undrar jag egentligen hur bra Gilles Simon faktiskt är nu? Han slog ju Andy Murray, men det var nog snarare Murray som förlorade än Simon som spelade bra.

Jag gillar ju ofta att spela på kvalspelare som är varma i hatten mot seedade spelare som kan få lite problem att komma igång direkt. Det såg vi ju inte minst när Simon möte Sousa i första omgången av Rotterdam.

Det skulle faktiskt inte förvåna mig om Herbert vinner den här matchen, men jag spelar hcp +4,5 games till 1,88 hos Unibet .


EDITERAD 2015-02-18 10.43:13

This is the stats tab
This is the post tip