Angelique Kerber är inte vad hon en gång var, det kan ju enkelt slås fast. Världsetta blir hon aldrig igen och jag kan verkligen inte se 32-åringen räcka till ytterligare någon Grand Slam-seger, även om man hon med viss genorisitet fortfarande kan nämnas "i klungan". Flera dystra Grand Slam-insatser förra säsongen och jag såg ofta en passiv, ofarlig Kerber. Nu är hon ju i grunden en defensiv spelare men det börjar bli "omodernt". Har inte sett ut ha rätt självförtroende på länge och kroppen har också strulat: i genrepet i Adelaide klev Kerber av i andra rundan, småskadad. Veckan innan hade hon torskat mot gamla Stosur och det skrämmer ju inte. Enkelt nu i första rundan mot Cocciaretto men det var en match där Kerber kom undan med en solid defensiv och en del smartness. Nej, för mig kvarstår frågetecknet kring Kerber.

Farligare motstånd i denna runda i form av hemmaspelaren Priscilla Hon. 21 år gammal väntar hon fortfarande på att slå sig in topp-100 och det är möjligt att hon - Hon, alltså - stundtals varit lite väl uppsnackad. Jag tycker dock fortfarande att hon känns klart intressant. Löpvillig och energisk och kan både sätta fart på bollen och visa variation och rycka i spelet, vilket en sån som Kerber får det jobbigt med. Vann övertygande mot Kozlova i första rundan och torskade hedersamt mot tuffa motståndare inför turneringen.

Jag tycker att detta känns klart farligt för Kerber. Kommer att möta en superengagerad Hon, samtidigt som kan få se ut att ha lika tråkigt på tennisbanan som Kerber. Priscilla Hon kan absolut dra nytta av energin och hemmastödet och kommer att störa Kerber, åtminstone tillräckligt för att täcka gamehandikappet +5,5 till 1.90. Det gillas skarpt och raka skrällen till 4.50 är inte heller dum.

Speltips: Hon med gamehandikapp +5,5 - odds 1.90 hos bet365

bet365 livestreamar matchen

This is the stats tab
This is the post tip